AKTIVITI SAYA - PENGENALAN SEPINTAS LALU

Go down

AKTIVITI SAYA - PENGENALAN SEPINTAS LALU

Post  Mishal Abdul on Tue Jan 11, 2011 12:33 pm

Utk pengetahuan kenkawan, sy menjalan biz produk kesihatan (health supplement) GOJI dr syarikat kepunyaan Tengku Laksama Kelantan iaitu - HEALTH BUILDERS (M) SDN BHD.

Health Builders (M) Sdn Bhd ditubuhkan pada tahun 1998. Ia diasaskan oleh tiga tokoh yang berwibawa dalam dunia keusahawanan, Yang Berhormat Mulia Tengku Abdul Halim Al-Haj Ibni Almarhum Sultan Ibrahim, Yang Amat Mulia Dato’ Seri DiRaja Syed Razlan Jamalullail dan Encik Kennedy Tan.

Satu nama yang sinonim dengan industri jualan langsung, Health Builders menjalankan bisnes berbilang tingkat atau MLM. Ia didaftarkan sepenuhnya di bawah Lesen Jualan Langsung Kementerian Perdagangan Dalam Negeri Dan Hal Ehwal Pengguna (KPDNHEP).

Berpegang kepada falsafah ‘Bersama Mencipta Kecemerlangan’, Health Builders merupakan sebuah syarikat jualan langsung tempatan yang sedang menempa nama. Rangkaian produk ‘Goji’ yang diperkenalkan kepada ahli, telah secara automatik, melonjakkan nama kami di pasaran jualan langsung tempatan.

Selama lebih satu dekad, Syarikat dikenali menerusi produk-produk yang hebat dan berkesan, serta pelan pemasaran yang menarik. Sehingga kini, HB mempunyai lebih 80,000 pengedar dan 400 stokis di seluruh Malaysia.

HB telah berjaya membantu ramai usahawan dalam industri jualan langsung, dan sekaligus melahirkan pencapai-pencapai yang kini selesa menikmati dan mengecapi pendapatan lumayan.

Komitmen HB ialah untuk memberi produk dan perkhidmatan yang terbaik. Dengan usaha yang berterusan, kami yakin lebih ramai orang akan menikmati kejayaan bersama. Kami bertekad membantu mereka untuk membina kehidupan yang lebih bermakna … baik dari segi kewangan mahupun kesihatan.

Syarikat, yang memasuki tahun ke-12 operasinya, kini diterajui oleh Yang Mulia Tengku Ariez Hazaril Tengku Abdul Halim sebagai Pengarah Eksekutif, Encik Kennedy Tan (Pengarah Urusan) dan Puan Mazliza Man (Pengurus Eksekutif).

Health Builders beroperasi dari Bangunan Korporat / Ibu Pejabat yang terletak di 6-2 & 6-3, Blok A, Jln 2 / 114, Kuchai Business Centre, Jalan Kuchai Lama, Kuala Lumpur.

Hubungi sy utk keterangan lanjut : +6013-788 4008 (ID : 102809) atau lawati : http://www.healthbuilders.com.my

COMPANY CORPORATE INFO


Last edited by Mishal Abdul on Tue Jan 11, 2011 12:49 pm; edited 1 time in total (Reason for editing : ADDING CORPORATE VIDEO)
avatar
Mishal Abdul

Posts : 13
Join date : 2009-10-31
Age : 44

View user profile http://www.healthbuilders.com.my

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum