Ingin kulit cantik? BERSAMA AMOOREA BAR

View previous topic View next topic Go down

Ingin kulit cantik? BERSAMA AMOOREA BAR

Post  pokoksena85 on Wed Nov 04, 2009 9:47 am

THE REAL MOOR BEAUTY BAR
MOOR + ALGAE + LICORISE + TEA TREE LEAF
MEMBERSIH, MERAWAT, MENJAGA, MENCANTIKKAN KULIT ANDA DLM MSA 3 MINUTE..

INGIN KULIT CANTIK? BUKAN MIMPI TETAPI KENYATAAN!!! X PERLU BOTOX,COLAGEN & LASER. HANYA 3 MINIT DGN GUNA AMOOREA!! KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN! ! CARA MUDAH! JIMAT MASA! JIMAT WANG! SANGAT BERKESAN

AMOOREA BAR mengandungi Algae yg kaya dengan antioksida,vitamin dan mineral dari Europe utk mengembalikan keremajaan dan menyembuhkan kulit.

++3 MINIT PENGGUNAAN++

Amoorea cukup berkesan dalam masa 3 minit dan jika anda amalkan dengan 3 minit anda akan lihat perubahan yang ketara pada wajah anda. Wajah anda akan lebih cerah dengan tona sekata , kulit lebih tegang dan halus.

AMOOREA BAR dapat membantu masalah kulit seperti :
Jerawat Parut Jerawat
Jeragat
Liang Roma Besar
ParutEkzema
Eye Bag
Meratakan Warna Kulit
Menegangkan Kulit
Membuang kesan Hitam pada Badan
Merawat Rambut

.::APALAGI KEHEBATAN AMOOREA::.

AMOOREA sesuai untuk semua jenis kulit: Kulit Berminyak , sensetif , kering normal , jerawat , bersisik , berparut dan sebagainya. Malah sangat sesuai untuk kulit bayi terutamanya yang mempunyai masalah enzema.

AMOOREA juga berkesan untuk menghilangkan kehitaman dicelah peha dan ketiak. Kelemumur dan rambut gugur pasti dapat diatasi. Ini adalah kerana Amoorea ini bertindak menyahtoksik , membersih , mengawal pH , mencerah secara semulajadi , menghalus dan mengurangkan parut. Kulit anda akan kelihatan berseri-seri selepas mengamalkannya

PROMOSI RM 80 TERMASUK POSTAGE.. CEPAT2 YE..
NORMAL RM95

** 6 ORG TERAWAL YG EMAIL OR SMS SY LEH DAPAT NGAN HARGA LEBIH MURAH..

KLIK SINI UTK DETAIL

[url= http://www.amoorea.mlm2u.net/?ref=2036]JOIN AHLI PUN LEH GAKK[/url]

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

>>KELEBIHAN AMOOREA BAR<<

Post  pokoksena85 on Fri Nov 06, 2009 1:38 pm

>>KELEBIHAN AMOOREA BAR<<

Mengecilkan liang-liang pori
Mengawal ' blackhead' dan 'whitehead'
Mengawal keseimbangan pH kulit
Mengawal masalah jerawat dan kulit sensitive
Mengurangkan kesan parut pada kulit
Mengurangkan garis-garis halus dan kedutan pada wajah
Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat
Membantu mengawal masalah penyakit kulit, eczema , psoriasis , stretcmark , kesan selulit dan sebagainya
Kulit kelihatan satu tona lebih cerah kerana proses 'exfoliation'
Kulit kelihatan kemerah-merahan secara semulajadi dan berseri-seri
Sangat sesuai dan selamat digunakan kepada bayi dan kanak-kanak
Mengurangkan noda-noda hitam dan sel-sel mati pada sekeliling leher , celah ketiak dan 'bikini line'
Bagus untuk mengekalkan keseimbangan minyak pada kulit kepala
Melembut dan menyihatkan rambut

.::Amoorea Bar juga berfungsi sebagai::.

1. Pembersih ( clenser )
2. Pencerah ( Toner )
3. Perawat ( Treatment )
Ini bermakna anda tidak perlu lagi menggunakan Cleanser , Toner atau Whitening dan mungkin Moisturizer selain Amoorea Bar dapat membantu merawat masalah kulit yang terdapat di wajah anda seperti Jerawat dan Jeragat.
Hanya dengan satu bar Amoorea , ia dapat berfungsi secara menyeluruh.
Amoorea Bar juga boleh dijadikan syampoo untuk rawatan rambut , krim badan untuk membuang kesan-kesan hitam yang ada pada badan , merawat kulit bermasalah seperti kudis buta , ekzema dan sebagainya.

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

TESTIMONI

Post  pokoksena85 on Fri Nov 06, 2009 1:39 pm

Kesaksian MAIZUN BINTI MUHAMMAD SUDIN dari KUALA LUMPUR :
Produk berkesan & selamat!!Salam, Saya ingin berkongsi testi di mana pada mulanya saya kurang yakin yg sabun ni dpt menghilangkan crack heels yg serius...setelah mnggunakan selama 2 minggu, tak sangka crack heels saya semakin berkurang & kaki menjadi lebih lembut...sekarang ni boleh dikatakan hampir 90% crack heels ni dah nak hilang...betul2 berkesan....thanks Amoorea...Smile

Kesaksian Sarah Abdullah dari Shah Alam :
Serius, it works for Alzheimers!!Salam, Saya nk share pasal sabun best ni. Mula mula dapat email member tu baca lah details pasal sabun ni. Haram lah nak percaya. Tiba tiba just forward kat akak sendiri, then dia reply.

"Wey,akak dh pki sabun ni 2 minggu dah before hang forward psl sabun ni kt akak. Sabun ni bagus siot! Alhamdullilah anak lelaki akak yg ada penyakit Alzheimer tu pun kulit dia makin berkilau lagi licin mengalahkan kulit ibu dia. Eh, tak boleh jadi ni. Ibu dia pun dan dan nk try kt muka terus pasni. Hari tu beli trial jek sebab macam mahal je. Tu yang try beli trial jek. Now akak dah beli 1 bar terus. Boleh pakai seluruh badan ngn hubby sekali join venture tibai sabun ni. Kasi muka cun melecun abes time Raya nnti. Jangan jeles ok. Nak kulit cantik flawless,gi lah try lah jugak. Serius bagus."

Wah, saya dengar terus teruja. Excited nak beli juga even kulit muka saya ni pun bkn problem sangat pun. Pergilah beli trial pack share and the gengs. Dah pakai 2 minggu especially tuk crack heels kaki ni. After 2 weeks, memang lah magik tengok crack heels tu dah ilang. Confuse ler jugak, apsal lah kaki tetiba cantik jek ni. Baru teringat, mana saya ada pakai apa-apa instead of saya tenyeh sabun ni. Pasni nak try kat muka pulak. Rakan-rakan, meh try ramai sabun ni. Mana tau serasi dengan kulit you all. Mesti tak menyesal punya.

Kesaksian LAILA BINTI KAUS dari SELANDAR :
Pengakuan benar dari saya............Saya mendapat tau mengenai produk ini melalui email yang dihantar kepada saya pada bulan Ogos 2009. Pada mulanya saya abaikan saja kerana saya baru sebulan mencuba satu produk kecantikan. Produk yang saya gunakan itu ada banyak step, dari mencuci muka hinggalah ke sunblock sebelum memakai bedak. Ada 6 step yang perlu diikuti dan memang memenatkan. Kebetulan pada awal bulan September saya dikehendaki berkursus selama 3 hari, jadi saya memerlukan satu produk pencuci yang ringkas kerana saya mengejar masa semasa di tempat kursus.Saya pun memesan produk percubaan (RM90) melalui email yang saya terima. Selepas itu saya pun mencuba sabun amoorea ini. Memang menakjubkan..! Saya hanya perlu cuci muka dengan sabun ini, biarkan di muka selama 3 minit selepas itu bilas. Bila mula nak makeup saya tak perlu pakai toner atau apa2 krim lain yg melecehkan, hanya pakai sunblock (apa2 produk) dan terus pakai bedak. Dah siap untuk ke mana2. Mudah bukan..? Kulit saya pun bertambah licin dan gebu..! LAILA BINTI KAUS

Kesaksian SITI FARIDAH BINTI ABDUL HAMID dari KUANTAN :
muka tidak lagi berminyakSaya baru menggunakan sabun Amoorea selama 2 hari sahaja,kulit muka saya tidak lagi berminyak,saya sungguh terkejut dengan perubahan yang sangat menakjubkan,terima kasih AMOOREA.saya akan mengsyorkan kepada kawan-kawan saya yg mengalami masalah kulit yang sama.

Kesaksian nor aliza hashim dari Gelugor :
AMOOREA - Terkejut, Tidak Sangka dan Dapat Duit. Sebenarnya saya telah mula menggunakan produk ini pada awal tahun 2008 lagi. Pada masa itu produk ini dikenali dengan nama lain, tapi saya tetap menggunakannya kerana kualitinya amat meyakinkan saya. Kulit muka saya berubah menjadi licin, putih dan gebu secara semulajadi. Kini Amoorea muncul dengan pertambahan kandungan yang lebih baik terutamanya Tea Tree Oil yang menambahlembut dan gebu kulit ditambah lagi dengan Plan Pemasaran yang amat mudah dan membolehkan saya menjana pendapatan sampingan yang agak lumayan. Saya bercadang akan menjadikan perniagaan ini sebagai perniagaan penuh masa saya kerana selain dari kualiti produk yang amat tinggi, ia juga menyediakan plan pemasaran yang hebat. Terima Kasih Amoorea, dan syukur pada Allah Subhanahuwataala.

Kesaksian NURULHUDA BINTI MOHD JAAFFAR dari KUALA TERENGGANU :
Alhamdulillah berkesansaya NURULHUDA BINTI MOHD JAAFFAR mencuba produk ini sendiri dan secara sahih, saya melalui detik2 transformasi ke wajah yang lebih segar dan selesa.Tiada lagi jeragat kecil mengiringi, tiada lagi jerawat2 yang singgah di pipi, tiada lagi kulit berminyak..Alhamdulillah..kulit terasa begitu selesa kini..boleh lihat transformasi wajah saya di blog www.amooreadganu.blogspot.com.

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ingin kulit cantik? BERSAMA AMOOREA BAR

Post  pokoksena85 on Mon Nov 09, 2009 4:25 pm



INGIN KULIT CANTIK? BUKAN MIMPI TETAPI KENYATAAN!!! X PERLU BOTOX,COLAGEN & LASER. HANYA 3 MINIT DGN GUNA AMOOREA!! KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN! ! CARA MUDAH! JIMAT MASA! JIMAT WANG! SANGAT BERKESAN

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

TESTIMONI BERGAMBAR

Post  pokoksena85 on Mon Nov 09, 2009 4:30 pm









RAMAI dah merasai nyer..anda bila lg.. cheers cheers

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ingin kulit cantik? BERSAMA AMOOREA BAR

Post  pokoksena85 on Sat Nov 14, 2009 3:28 pm

INGIN KULIT CANTIK? BUKAN MIMPI TETAPI KENYATAAN!!! X PERLU BOTOX,COLAGEN & LASER. HANYA 3 MINIT DGN GUNA AMOOREA!! KESAN YG SUNGGUH MENAKJUBKAN! ! CARA MUDAH! JIMAT MASA! JIMAT WANG! SANGAT BERKESAN

Singgah la sini yee SINGGAH JE DULU

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

FOOT DETOX..MURAH2..jejeee

Post  pokoksena85 on Sat Mar 06, 2010 3:27 pm

jom singgah..detox foot murah2 nie sehinggah RM1.20 sekeping..
http://www.mazlina85.blogspot.com/

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Ingin kulit cantik? BERSAMA AMOOREA BAR

Post  Sponsored content Today at 2:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum