PROGRAM BISNES FRANCHAIS

View previous topic View next topic Go down

PROGRAM BISNES FRANCHAIS

Post  faezahyatie on Thu Nov 19, 2009 11:24 pm

assalamualaikum dan salam sejahtera sume umat manusia..pjg la plk

saya nk share satu program bisnes dgn anda..yang mana ia adalah program kerjasama dengan franchais malaysia di mana mereka bernaung di bawah malaysia retail-chained association.boleh rujuk http://www.mrca.com.my.

melalui program usahawan ni,kita akan diberikan satu bisnes id.setiap pelanggan yang menggunakan id kita akan dapat diskaun sehingga 40%.bila ramai yg guna id kita di outlet2 franchais,mereka akan dapat keuntungan yang berganda hasil dari pembelian pelanggan.so,dari situ kita akan dibayar komisen sehingga 30% daripada keuntungan franchais.best tak? Basketball

bukan tu je,bila anda sign up program ni..anda akan dapat voucher dari setiap franchais.bkn voucher yg anda slalu dengar tu..ni voucher lain tau..hehehe.. flower

so,sekiranya anda berminat atau nk tau lg la..apa benda yg saya merepek ni..tanya je la..nk jumpe pun blh.kita set nk jumpa kat mana.jom ar beramai2 wahai warga RG..huhu

faezahyatie

Posts : 7
Join date : 2009-11-04

View user profile

Back to top Go down

Web site address?

Post  Jalak on Fri Nov 20, 2009 4:22 pm

faezahyatie wrote:assalamualaikum dan salam sejahtera sume umat manusia..pjg la plk

saya nk share satu program bisnes dgn anda..yang mana ia adalah program kerjasama dengan franchais malaysia di mana mereka bernaung di bawah malaysia retail-chained association.boleh rujuk http://www.mrca.com.my.

melalui program usahawan ni,kita akan diberikan satu bisnes id.setiap pelanggan yang menggunakan id kita akan dapat diskaun sehingga 40%.bila ramai yg guna id kita di outlet2 franchais,mereka akan dapat keuntungan yang berganda hasil dari pembelian pelanggan.so,dari situ kita akan dibayar komisen sehingga 30% daripada keuntungan franchais.best tak? Basketball

bukan tu je,bila anda sign up program ni..anda akan dapat voucher dari setiap franchais.bkn voucher yg anda slalu dengar tu..ni voucher lain tau..hehehe.. flower

so,sekiranya anda berminat atau nk tau lg la..apa benda yg saya merepek ni..tanya je la..nk jumpe pun blh.kita set nk jumpa kat mana.jom ar beramai2 wahai warga RG..huhu

Wsalam faezahyatie,

Mungkin address website tu boleh dibetulkan (typing error kot)...

Jalak

Posts : 40
Join date : 2009-11-03
Age : 44

View user profile http://ecpi4u.weebly.com

Back to top Go down

Re: PROGRAM BISNES FRANCHAIS

Post  faezahyatie on Sat Nov 21, 2009 12:04 am

ye terima kasih saudara jalak..

www.mrca.org.my

faezahyatie

Posts : 7
Join date : 2009-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BISNES FRANCHAIS

Post  faezahyatie on Sat Nov 21, 2009 1:17 am

plus..

bila anda register,anda dapat pakej percutian dalam @ luar negara..

best?

faezahyatie

Posts : 7
Join date : 2009-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: PROGRAM BISNES FRANCHAIS

Post  Sponsored content Today at 8:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum