jemputan majlis perkahwinan...

View previous topic View next topic Go down

jemputan majlis perkahwinan...

Post  aren on Mon Nov 02, 2009 1:15 pm

salam....

nak ajak smua mbr2 group nie ke majlis perkahwinan adik pompuan aku...

majlis berlangsung pada 21/11/2009 di bandar indera mahkota kuantan...

so, pada sesapa yg ada di area kuantan , secara otomatik la korg smua ley dtg...

papehal kol no hp aku..

aren
012 - 271 6696

aren

Posts : 25
Join date : 2009-11-01
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Perghhh Ingat majlis dia tadi

Post  budak_sanggang on Mon Nov 02, 2009 1:23 pm

Salam....

Mati2 ingat majlis dia tadi hahahaha.... Buka2 adiknya. Abnagnya bila lagi???? Hahahaha

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

amacam?

Post  aren on Mon Nov 02, 2009 2:23 pm

budak_sanggang wrote:Salam....

Mati2 ingat majlis dia tadi hahahaha.... Buka2 adiknya. Abnagnya bila lagi???? Hahahaha


hehehehe.....

amacam abi?
gempak x?

abg nya biler?
tu nak kna tgu n tya dia la abi...
skrg nie bz beno dia...
da lma xdgr citer nie...

bak kata melodi.... tuuuuunnnngggguuuuuuuu!!!!!!!!

aren

Posts : 25
Join date : 2009-11-01
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Ajaklah dia join

Post  budak_sanggang on Mon Nov 02, 2009 3:04 pm

aren wrote:
abg nya biler?
tu nak kna tgu n tya dia la abi...
skrg nie bz beno dia...
da lma xdgr citer nie...

bak kata melodi.... tuuuuunnnngggguuuuuuuu!!!!!!!!

Hehe... kena ajaklah dia join sini. Forum ni. Biasanya nampak juga dia online di YMK tapi harin ni sonyap sunyi. Bz bebenor agaknya... keke. Abi cuti ni seminggu. Minggu depan baru balik.

Tq

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jemputan majlis perkahwinan...

Post  aren on Mon Nov 02, 2009 3:15 pm

cmner nak ajak nye abi...
skrg nie da kat smggu dia syp sunyi...

emel pon x bls....
sabar menunggu aje la...

abi ktne nie?
wah.. pasai pa ct smpi smggu?
syoknya...

aren

Posts : 25
Join date : 2009-11-01
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Minggu lepas ada je...

Post  budak_sanggang on Mon Nov 02, 2009 3:35 pm

aren wrote:cmner nak ajak nye abi...
skrg nie da kat smggu dia syp sunyi...

emel pon x bls....
sabar menunggu aje la...

abi ktne nie?
wah.. pasai pa ct smpi smggu?
syoknya...


Minggu lepas adalah... Cuti semester. Ada di Bera Pahang...

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: jemputan majlis perkahwinan...

Post  halismy on Wed Nov 04, 2009 7:14 pm

aren wrote:salam....

nak ajak smua mbr2 group nie ke majlis perkahwinan adik pompuan aku...

majlis berlangsung pada 21/11/2009 di bandar indera mahkota kuantan...

so, pada sesapa yg ada di area kuantan , secara otomatik la korg smua ley dtg...

papehal kol no hp aku..

aren
012 - 271 6696

wasalam, nak singgah kena contact dulu ker...... farao farao

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan majlis perkahwinan...

Post  aren on Thu Nov 05, 2009 8:18 am

bkn pe bro...
klau lu kol dlu, atleast gua bley spentkan masa sket utk knl2an...
nie klau lu sggh, mana gua nak tao lu geng respek?
kot2 gua bz ke kat sna nnt kan..
xsyok plak nak bia lu mkn snsorg....

tp xda hal...
bley je sggh bro...
hehehehehehe.....

satu lg,
gua suh kol tu sbb ofkos lu nak tya alamat katner ka?
gua bley la direct lu p rmh gua....

aren

Posts : 25
Join date : 2009-11-01
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan majlis perkahwinan...

Post  halismy on Thu Nov 05, 2009 11:13 am

aren wrote:bkn pe bro...
klau lu kol dlu, atleast gua bley spentkan masa sket utk knl2an...
nie klau lu sggh, mana gua nak tao lu geng respek?
kot2 gua bz ke kat sna nnt kan..
xsyok plak nak bia lu mkn snsorg....

tp xda hal...
bley je sggh bro...
hehehehehehe.....

satu lg,
gua suh kol tu sbb ofkos lu nak tya alamat katner ka?
gua bley la direct lu p rmh gua....

wokey bro......

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan majlis perkahwinan...

Post  ajay on Wed Nov 11, 2009 7:59 pm

halismy wrote:
aren wrote:bkn pe bro...
klau lu kol dlu, atleast gua bley spentkan masa sket utk knl2an...
nie klau lu sggh, mana gua nak tao lu geng respek?
kot2 gua bz ke kat sna nnt kan..
xsyok plak nak bia lu mkn snsorg....

tp xda hal...
bley je sggh bro...
hehehehehehe.....

satu lg,
gua suh kol tu sbb ofkos lu nak tya alamat katner ka?
gua bley la direct lu p rmh gua....

wokey bro......


wokeh jadik ke wokey tak jadik tuuu....heheh Laughing Laughing
klu wokey jadik tu ingat ingat lah aku kat sini....hehehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: jemputan majlis perkahwinan...

Post  Sponsored content Today at 12:36 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum