Apa kata kita buat...

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  babylove on Fri Nov 06, 2009 1:38 pm

budak_sanggang wrote:
babylove wrote:
ajay wrote:
Jalak wrote:
babylove wrote:Salam Sahabat....

Sorry babylove mencelah pasal idea kutu ni ek. Bukan x bernas, memang ok. Malahan dah ramai org main kutu zaman skang ni. Tapi satu masalah berkaitan duit kutu, bila dah main misal kata dalam 20 org.. 3 4 bulan seme ok.. lepas tu, ada la yang buat drama swasta kucing nak beranak la, lembu patah kaki la, ayam sakit mata la ( nak pakai duit / x cukop bajet ). Pas2 nak tarik diri. Kan ke jadi masalah.

Kalo kita buat monthly contribution, dlm RM10 sebulan setiap orang, ini memudahkan kita untuk organize apa2 program pon ( bowling, family day, picnic, BBQ, futsal, dll ). Tak cukop baru kita tambah. That's why kene ada MT & AJK untuk seme2 ni. Bendahari mestilah kita nak yang boleh dipercayai, yang x gila duit ( bukan mata duitan ) dan amanah la kan. Ni cadangan jer. Kalo x suke x ape. Abaikan saje.


Babylove tiada masalah dalam memberi bantuan sekiranya diperlukan.
APA YANG PENTING, KERJAAASAMA

Babylove... mungkin ada program2 atau apa2 juga aktiviti yang kekadang bila kita dah rancang dan buat ada 'hiccup' dan 'tergelicir'.... hehehe... anyway try cari 'solution'

kalau pasal kutu tu mungkin dari pengalaman saya sendiri yang dah handle 3 tahun, dalam satu2 group tu jangan dibuat terlalu ramai. Dalam satu group cukup diantara 6-8 orang dan selebihnya kita buat group yang lain lak dan seterusnya.....serta tambahkan sedikit syarat2 yang perlu dipatuhi. So far saya tak menghadapi masalah walaupun ada peserta yang saya sendiri tak kenal.... cyclops

Bab bendahari tu sememangnya nak kena orang yang jujur dan boleh diusulkan agar admin sahaja yang jadi bendahari dan wujudkan juga jawatan pengerusi dan AJK (tak bergaji yek... just sukarela jek Laughing). Jadi semua boleh pantau memantau/ingat mengingat sesama sendiri... Cool

Kalau bab contribution RM10 setiap bulan mungkin juga boleh diusulkan untuk menampung apa-apa juga aktiviti atau program yang difikirkan perlu....

anyway saya cadangkan agar dibuat dahulu satu jawatankuasa....pas tu baru dirangka atau dikaji apa juga cadangan/program yang dicadangkan oleh member2 RG di dalam forum nie....


yup betul kata si jalak tu....
kalu nak buat kutu jgn sampai 20 org....klu 20 org eh saya rasa setahun lebih baru hang dpt merasa....dan lami ramai satu satu group main kutu ni lg banyak ragamnya, cos setahu lebih baru nak merasa duit tu...tu yg dah pertengahan rasa malas je nak teruskan tu yg beri alasan lembu patah kaki tu Suspect

pada pandangan aku lah cukup 12org satu group...maknanya setahun akan dpt merasa duit kutu tu...baru le naik tocang...silap silap dia akan cadangkan lak kasik tambah modal pusingan tu....

kalau nak rasa lg cepet duit kutu tu buat 6 org satu group...sure 6bulan sekali dpt duit kutu tu....lg semangat....


dalam bab donation rm10 sebulan tu aku kureng setuju.....tapi kalau nak buat donation RM10 atau sebagainya mengikut event yg korang nak buat aku setuju.....pasal ada event....

pasal AJK tu lah seperti aku cakapkan AJK tindakan....dan bendahari for sure lah kene pakat lantik siapa yg boleh caya spt abi sendiri ker kan.....

ni just pandangan aku jer.....

Salam Sahabat.. Kalo abi.. dia Pengerusi.... Presiden.... So apa kata kita amik Ummi... jadi bendahari....?


Abi ngan ummi dah pencen... hahaha. Duk jaga groups ngan Forum... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Buatlah abi akan ikut serta,... bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

Abi... babylove cadangkan buat 1st Meeting, kumpul seramai mungkin member berdaftar RG, then kita bentuk committee berdasarkan kehadiran di mesyuarat yang pertama. Babylove cadangkan pada awal bulan depan 5 Disember 2009, jam 8.30 malam di A&W PJ ( sebelah Amcorp Mall )......

babylove

Posts : 26
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

6 Disember

Post  budak_sanggang on Fri Nov 06, 2009 2:31 pm

babylove wrote:
budak_sanggang wrote:
babylove wrote:
ajay wrote:
Jalak wrote:
babylove wrote:Salam Sahabat....

Sorry babylove mencelah pasal idea kutu ni ek. Bukan x bernas, memang ok. Malahan dah ramai org main kutu zaman skang ni. Tapi satu masalah berkaitan duit kutu, bila dah main misal kata dalam 20 org.. 3 4 bulan seme ok.. lepas tu, ada la yang buat drama swasta kucing nak beranak la, lembu patah kaki la, ayam sakit mata la ( nak pakai duit / x cukop bajet ). Pas2 nak tarik diri. Kan ke jadi masalah.

Kalo kita buat monthly contribution, dlm RM10 sebulan setiap orang, ini memudahkan kita untuk organize apa2 program pon ( bowling, family day, picnic, BBQ, futsal, dll ). Tak cukop baru kita tambah. That's why kene ada MT & AJK untuk seme2 ni. Bendahari mestilah kita nak yang boleh dipercayai, yang x gila duit ( bukan mata duitan ) dan amanah la kan. Ni cadangan jer. Kalo x suke x ape. Abaikan saje.


Babylove tiada masalah dalam memberi bantuan sekiranya diperlukan.
APA YANG PENTING, KERJAAASAMA

Babylove... mungkin ada program2 atau apa2 juga aktiviti yang kekadang bila kita dah rancang dan buat ada 'hiccup' dan 'tergelicir'.... hehehe... anyway try cari 'solution'

kalau pasal kutu tu mungkin dari pengalaman saya sendiri yang dah handle 3 tahun, dalam satu2 group tu jangan dibuat terlalu ramai. Dalam satu group cukup diantara 6-8 orang dan selebihnya kita buat group yang lain lak dan seterusnya.....serta tambahkan sedikit syarat2 yang perlu dipatuhi. So far saya tak menghadapi masalah walaupun ada peserta yang saya sendiri tak kenal.... cyclops

Bab bendahari tu sememangnya nak kena orang yang jujur dan boleh diusulkan agar admin sahaja yang jadi bendahari dan wujudkan juga jawatan pengerusi dan AJK (tak bergaji yek... just sukarela jek Laughing). Jadi semua boleh pantau memantau/ingat mengingat sesama sendiri... Cool

Kalau bab contribution RM10 setiap bulan mungkin juga boleh diusulkan untuk menampung apa-apa juga aktiviti atau program yang difikirkan perlu....

anyway saya cadangkan agar dibuat dahulu satu jawatankuasa....pas tu baru dirangka atau dikaji apa juga cadangan/program yang dicadangkan oleh member2 RG di dalam forum nie....


yup betul kata si jalak tu....
kalu nak buat kutu jgn sampai 20 org....klu 20 org eh saya rasa setahun lebih baru hang dpt merasa....dan lami ramai satu satu group main kutu ni lg banyak ragamnya, cos setahu lebih baru nak merasa duit tu...tu yg dah pertengahan rasa malas je nak teruskan tu yg beri alasan lembu patah kaki tu Suspect

pada pandangan aku lah cukup 12org satu group...maknanya setahun akan dpt merasa duit kutu tu...baru le naik tocang...silap silap dia akan cadangkan lak kasik tambah modal pusingan tu....

kalau nak rasa lg cepet duit kutu tu buat 6 org satu group...sure 6bulan sekali dpt duit kutu tu....lg semangat....


dalam bab donation rm10 sebulan tu aku kureng setuju.....tapi kalau nak buat donation RM10 atau sebagainya mengikut event yg korang nak buat aku setuju.....pasal ada event....

pasal AJK tu lah seperti aku cakapkan AJK tindakan....dan bendahari for sure lah kene pakat lantik siapa yg boleh caya spt abi sendiri ker kan.....

ni just pandangan aku jer.....

Salam Sahabat.. Kalo abi.. dia Pengerusi.... Presiden.... So apa kata kita amik Ummi... jadi bendahari....?


Abi ngan ummi dah pencen... hahaha. Duk jaga groups ngan Forum... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Buatlah abi akan ikut serta,... bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

Abi... babylove cadangkan buat 1st Meeting, kumpul seramai mungkin member berdaftar RG, then kita bentuk committee berdasarkan kehadiran di mesyuarat yang pertama. Babylove cadangkan pada awal bulan depan 5 Disember 2009, jam 8.30 malam di A&W PJ ( sebelah Amcorp Mall )......

6 Disember kenduri kawin di kampong anak sedara kawin... Anak kedua kakak. Ingatnya dalam minggu depan nak buat jemputan di groups dan di forum. Ekekeke... tapi dah tersebut ni kira jemputlah semua ye. Insya Allah secara rasmi abi akan hantar e.mail minggu depan. Di Temerloh Pahang... Pada sesiapa yang minat memancing boleh datang awal sehari... 5 hb. Kalau lelaki bujang takde masalahnya... rumah sebelah masjid. Boleh lepak di masjid... Kol je abi bila sampai Temerloh nanti. 0199316139. Dari Tol lebih kurang 10km ke kampong... betul2 tepi Sungai Pahang. Best wooooooooooooooo

Jemput semua ye... 6 Disember!!! Ingat jangan lupa kekekeke...

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  ajay on Sat Nov 07, 2009 11:35 pm

babylove wrote:
budak_sanggang wrote:
babylove wrote:
ajay wrote:
Jalak wrote:
babylove wrote:Salam Sahabat....

Sorry babylove mencelah pasal idea kutu ni ek. Bukan x bernas, memang ok. Malahan dah ramai org main kutu zaman skang ni. Tapi satu masalah berkaitan duit kutu, bila dah main misal kata dalam 20 org.. 3 4 bulan seme ok.. lepas tu, ada la yang buat drama swasta kucing nak beranak la, lembu patah kaki la, ayam sakit mata la ( nak pakai duit / x cukop bajet ). Pas2 nak tarik diri. Kan ke jadi masalah.

Kalo kita buat monthly contribution, dlm RM10 sebulan setiap orang, ini memudahkan kita untuk organize apa2 program pon ( bowling, family day, picnic, BBQ, futsal, dll ). Tak cukop baru kita tambah. That's why kene ada MT & AJK untuk seme2 ni. Bendahari mestilah kita nak yang boleh dipercayai, yang x gila duit ( bukan mata duitan ) dan amanah la kan. Ni cadangan jer. Kalo x suke x ape. Abaikan saje.


Babylove tiada masalah dalam memberi bantuan sekiranya diperlukan.
APA YANG PENTING, KERJAAASAMA

Babylove... mungkin ada program2 atau apa2 juga aktiviti yang kekadang bila kita dah rancang dan buat ada 'hiccup' dan 'tergelicir'.... hehehe... anyway try cari 'solution'

kalau pasal kutu tu mungkin dari pengalaman saya sendiri yang dah handle 3 tahun, dalam satu2 group tu jangan dibuat terlalu ramai. Dalam satu group cukup diantara 6-8 orang dan selebihnya kita buat group yang lain lak dan seterusnya.....serta tambahkan sedikit syarat2 yang perlu dipatuhi. So far saya tak menghadapi masalah walaupun ada peserta yang saya sendiri tak kenal.... cyclops

Bab bendahari tu sememangnya nak kena orang yang jujur dan boleh diusulkan agar admin sahaja yang jadi bendahari dan wujudkan juga jawatan pengerusi dan AJK (tak bergaji yek... just sukarela jek Laughing). Jadi semua boleh pantau memantau/ingat mengingat sesama sendiri... Cool

Kalau bab contribution RM10 setiap bulan mungkin juga boleh diusulkan untuk menampung apa-apa juga aktiviti atau program yang difikirkan perlu....

anyway saya cadangkan agar dibuat dahulu satu jawatankuasa....pas tu baru dirangka atau dikaji apa juga cadangan/program yang dicadangkan oleh member2 RG di dalam forum nie....


yup betul kata si jalak tu....
kalu nak buat kutu jgn sampai 20 org....klu 20 org eh saya rasa setahun lebih baru hang dpt merasa....dan lami ramai satu satu group main kutu ni lg banyak ragamnya, cos setahu lebih baru nak merasa duit tu...tu yg dah pertengahan rasa malas je nak teruskan tu yg beri alasan lembu patah kaki tu Suspect

pada pandangan aku lah cukup 12org satu group...maknanya setahun akan dpt merasa duit kutu tu...baru le naik tocang...silap silap dia akan cadangkan lak kasik tambah modal pusingan tu....

kalau nak rasa lg cepet duit kutu tu buat 6 org satu group...sure 6bulan sekali dpt duit kutu tu....lg semangat....


dalam bab donation rm10 sebulan tu aku kureng setuju.....tapi kalau nak buat donation RM10 atau sebagainya mengikut event yg korang nak buat aku setuju.....pasal ada event....

pasal AJK tu lah seperti aku cakapkan AJK tindakan....dan bendahari for sure lah kene pakat lantik siapa yg boleh caya spt abi sendiri ker kan.....

ni just pandangan aku jer.....

Salam Sahabat.. Kalo abi.. dia Pengerusi.... Presiden.... So apa kata kita amik Ummi... jadi bendahari....?


Abi ngan ummi dah pencen... hahaha. Duk jaga groups ngan Forum... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Buatlah abi akan ikut serta,... bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

Abi... babylove cadangkan buat 1st Meeting, kumpul seramai mungkin member berdaftar RG, then kita bentuk committee berdasarkan kehadiran di mesyuarat yang pertama. Babylove cadangkan pada awal bulan depan 5 Disember 2009, jam 8.30 malam di A&W PJ ( sebelah Amcorp Mall )......


pehh...kat KL tu...minta ampun aku....klu KL tak leh lah nak join...walaupun hamba dok dlm negeri selangor....tp utk ke KL tu kawe tak besa jejalan kat sane....sesak bangat tuu....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  babylove on Mon Nov 09, 2009 9:42 am

ajay wrote:
babylove wrote:
budak_sanggang wrote:
babylove wrote:
ajay wrote:
Jalak wrote:
babylove wrote:Salam Sahabat....

Sorry babylove mencelah pasal idea kutu ni ek. Bukan x bernas, memang ok. Malahan dah ramai org main kutu zaman skang ni. Tapi satu masalah berkaitan duit kutu, bila dah main misal kata dalam 20 org.. 3 4 bulan seme ok.. lepas tu, ada la yang buat drama swasta kucing nak beranak la, lembu patah kaki la, ayam sakit mata la ( nak pakai duit / x cukop bajet ). Pas2 nak tarik diri. Kan ke jadi masalah.

Kalo kita buat monthly contribution, dlm RM10 sebulan setiap orang, ini memudahkan kita untuk organize apa2 program pon ( bowling, family day, picnic, BBQ, futsal, dll ). Tak cukop baru kita tambah. That's why kene ada MT & AJK untuk seme2 ni. Bendahari mestilah kita nak yang boleh dipercayai, yang x gila duit ( bukan mata duitan ) dan amanah la kan. Ni cadangan jer. Kalo x suke x ape. Abaikan saje.


Babylove tiada masalah dalam memberi bantuan sekiranya diperlukan.
APA YANG PENTING, KERJAAASAMA

Babylove... mungkin ada program2 atau apa2 juga aktiviti yang kekadang bila kita dah rancang dan buat ada 'hiccup' dan 'tergelicir'.... hehehe... anyway try cari 'solution'

kalau pasal kutu tu mungkin dari pengalaman saya sendiri yang dah handle 3 tahun, dalam satu2 group tu jangan dibuat terlalu ramai. Dalam satu group cukup diantara 6-8 orang dan selebihnya kita buat group yang lain lak dan seterusnya.....serta tambahkan sedikit syarat2 yang perlu dipatuhi. So far saya tak menghadapi masalah walaupun ada peserta yang saya sendiri tak kenal.... cyclops

Bab bendahari tu sememangnya nak kena orang yang jujur dan boleh diusulkan agar admin sahaja yang jadi bendahari dan wujudkan juga jawatan pengerusi dan AJK (tak bergaji yek... just sukarela jek Laughing). Jadi semua boleh pantau memantau/ingat mengingat sesama sendiri... Cool

Kalau bab contribution RM10 setiap bulan mungkin juga boleh diusulkan untuk menampung apa-apa juga aktiviti atau program yang difikirkan perlu....

anyway saya cadangkan agar dibuat dahulu satu jawatankuasa....pas tu baru dirangka atau dikaji apa juga cadangan/program yang dicadangkan oleh member2 RG di dalam forum nie....


yup betul kata si jalak tu....
kalu nak buat kutu jgn sampai 20 org....klu 20 org eh saya rasa setahun lebih baru hang dpt merasa....dan lami ramai satu satu group main kutu ni lg banyak ragamnya, cos setahu lebih baru nak merasa duit tu...tu yg dah pertengahan rasa malas je nak teruskan tu yg beri alasan lembu patah kaki tu Suspect

pada pandangan aku lah cukup 12org satu group...maknanya setahun akan dpt merasa duit kutu tu...baru le naik tocang...silap silap dia akan cadangkan lak kasik tambah modal pusingan tu....

kalau nak rasa lg cepet duit kutu tu buat 6 org satu group...sure 6bulan sekali dpt duit kutu tu....lg semangat....


dalam bab donation rm10 sebulan tu aku kureng setuju.....tapi kalau nak buat donation RM10 atau sebagainya mengikut event yg korang nak buat aku setuju.....pasal ada event....

pasal AJK tu lah seperti aku cakapkan AJK tindakan....dan bendahari for sure lah kene pakat lantik siapa yg boleh caya spt abi sendiri ker kan.....

ni just pandangan aku jer.....

Salam Sahabat.. Kalo abi.. dia Pengerusi.... Presiden.... So apa kata kita amik Ummi... jadi bendahari....?


Abi ngan ummi dah pencen... hahaha. Duk jaga groups ngan Forum... huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Buatlah abi akan ikut serta,... bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

Abi... babylove cadangkan buat 1st Meeting, kumpul seramai mungkin member berdaftar RG, then kita bentuk committee berdasarkan kehadiran di mesyuarat yang pertama. Babylove cadangkan pada awal bulan depan 5 Disember 2009, jam 8.30 malam di A&W PJ ( sebelah Amcorp Mall )......


pehh...kat KL tu...minta ampun aku....klu KL tak leh lah nak join...walaupun hamba dok dlm negeri selangor....tp utk ke KL tu kawe tak besa jejalan kat sane....sesak bangat tuu....hehe

sayang oi.. mana plak la amcorp mall dekat KL ni? iskhhhh.. amcorp dekat ngan PJ Hilton laa... iskhh abg jalak ni bia betik skettttt.... selangor kat area mana ni? banting? sungai besar? klang? padang jawa? x kan tatau hilton kat ner?

babylove

Posts : 26
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

Silap taip kot....

Post  Jalak on Mon Nov 09, 2009 10:23 am

babylove wrote:
ajay wrote:

pehh...kat KL tu...minta ampun aku....klu KL tak leh lah nak join...walaupun hamba dok dlm negeri selangor....tp utk ke KL tu kawe tak besa jejalan kat sane....sesak bangat tuu....hehe

sayang oi.. mana plak la amcorp mall dekat KL ni? iskhhhh.. amcorp dekat ngan PJ Hilton laa... iskhh abg jalak ni bia betik skettttt.... selangor kat area mana ni? banting? sungai besar? klang? padang jawa? x kan tatau hilton kat ner?

cyclops ermmm.... sayang oi.... tu, ajay lah.... Laughing

Jalak

Posts : 40
Join date : 2009-11-03
Age : 44

View user profile http://ecpi4u.weebly.com

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  babylove on Mon Nov 09, 2009 10:36 am

Jalak wrote:
babylove wrote:
ajay wrote:

pehh...kat KL tu...minta ampun aku....klu KL tak leh lah nak join...walaupun hamba dok dlm negeri selangor....tp utk ke KL tu kawe tak besa jejalan kat sane....sesak bangat tuu....hehe

sayang oi.. mana plak la amcorp mall dekat KL ni? iskhhhh.. amcorp dekat ngan PJ Hilton laa... iskhh abg jalak ni bia betik skettttt.... selangor kat area mana ni? banting? sungai besar? klang? padang jawa? x kan tatau hilton kat ner?

cyclops ermmm.... sayang oi.... tu, ajay lah.... Laughing

halamak.... sudah salah masok laaaaaa.. sowwwyyy en jalak! wakakakaakak... heheheheh... Laughing Razz Embarassed

babylove

Posts : 26
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  ajay on Wed Nov 11, 2009 5:14 pm

Jalak wrote:
babylove wrote:
ajay wrote:

pehh...kat KL tu...minta ampun aku....klu KL tak leh lah nak join...walaupun hamba dok dlm negeri selangor....tp utk ke KL tu kawe tak besa jejalan kat sane....sesak bangat tuu....hehe

sayang oi.. mana plak la amcorp mall dekat KL ni? iskhhhh.. amcorp dekat ngan PJ Hilton laa... iskhh abg jalak ni bia betik skettttt.... selangor kat area mana ni? banting? sungai besar? klang? padang jawa? x kan tatau hilton kat ner?

cyclops ermmm.... sayang oi.... tu, ajay lah.... Laughing

hai jalak jalak....
orang dah sayang tu buat buat jual mahal lak....nnt dibaginya buah paku keras baru tahu....hehehe


ooo kalu PJ hilton tu saya tahu lah...dekat ngan TNB HQ tu kalau tak salah saya kan....
tapi tu area kl gak lah walaupun bukan...kene lalu federal highway tu yg maleh nak gi situ tu....
tapi klu shah alam maybe ok kot....heheh
saya kat sepang jer.....

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  Jalak on Thu Nov 12, 2009 6:22 pm

ajay wrote:
hai jalak jalak....
orang dah sayang tu buat buat jual mahal lak....nnt dibaginya buah paku keras baru tahu....hehehe

ooo kalu PJ hilton tu saya tahu lah...dekat ngan TNB HQ tu kalau tak salah saya kan....
tapi tu area kl gak lah walaupun bukan...kene lalu federal highway tu yg maleh nak gi situ tu....
tapi klu shah alam maybe ok kot....heheh
saya kat sepang jer.....

hehehe ajay... kalau orang yang nak disayangi tu available tu taklah aku nak jual mahal... Embarassed
kau maleh nak ke KL tu sebab 'maleh' ke apa ke.....?

Jalak

Posts : 40
Join date : 2009-11-03
Age : 44

View user profile http://ecpi4u.weebly.com

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  Jalak on Thu Nov 12, 2009 6:24 pm

babylove wrote:
halamak.... sudah salah masok laaaaaa.. sowwwyyy en jalak! wakakakaakak... heheheheh... Laughing Razz Embarassed

sorry diterima Cool
lain kali buat lagi tau.... geek

Jalak

Posts : 40
Join date : 2009-11-03
Age : 44

View user profile http://ecpi4u.weebly.com

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  babylove on Fri Nov 13, 2009 9:48 am

ajay wrote:
Jalak wrote:
babylove wrote:
ajay wrote:

pehh...kat KL tu...minta ampun aku....klu KL tak leh lah nak join...walaupun hamba dok dlm negeri selangor....tp utk ke KL tu kawe tak besa jejalan kat sane....sesak bangat tuu....hehe

sayang oi.. mana plak la amcorp mall dekat KL ni? iskhhhh.. amcorp dekat ngan PJ Hilton laa... iskhh abg jalak ni bia betik skettttt.... selangor kat area mana ni? banting? sungai besar? klang? padang jawa? x kan tatau hilton kat ner?

cyclops ermmm.... sayang oi.... tu, ajay lah.... Laughing

hai jalak jalak....
orang dah sayang tu buat buat jual mahal lak....nnt dibaginya buah paku keras baru tahu....hehehe


ooo kalu PJ hilton tu saya tahu lah...dekat ngan TNB HQ tu kalau tak salah saya kan....
tapi tu area kl gak lah walaupun bukan...kene lalu federal highway tu yg maleh nak gi situ tu....
tapi klu shah alam maybe ok kot....heheh
saya kat sepang jer.....

wooo woooo dah dah.. jgn pjg2 bab sayang.. adukmak.. mami dah salah type daaa.. ni mamu dok touching ngan mami ni.. alahai.. nak pujuk mamu plak. dia ingat mami tulis sayang ada feeling feeling.. sian mami... kerana tangan badan binasa.. oh suamiku sayang... tak bermaksud apa2 perkataan sayang itu. adui yai... wut ever it is .. i love u one and only.

hangpa jangan bagi panas line.. dia ahli forum kita weih... bounce rabbit silent pirat tongue No Rolling Eyes Neutral Crying or Very sad Embarassed Smile Sad

babylove

Posts : 26
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  ajay on Sat Nov 14, 2009 9:01 am

Jalak wrote:
ajay wrote:
hai jalak jalak....
orang dah sayang tu buat buat jual mahal lak....nnt dibaginya buah paku keras baru tahu....hehehe

ooo kalu PJ hilton tu saya tahu lah...dekat ngan TNB HQ tu kalau tak salah saya kan....
tapi tu area kl gak lah walaupun bukan...kene lalu federal highway tu yg maleh nak gi situ tu....
tapi klu shah alam maybe ok kot....heheh
saya kat sepang jer.....

hehehe ajay... kalau orang yang nak disayangi tu available tu taklah aku nak jual mahal... Embarassed
kau maleh nak ke KL tu sebab 'maleh' ke apa ke.....?


maleh pun satu hal lah jalak.......pasal satu kl jln tak penah lenggang kecuali time raya jer....hehe
sampai kan kul 2-4pg pun penuh kete gak....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Cadangan Sambil buat Duit

Post  Mishal Abdul on Wed Jan 12, 2011 11:57 am

Sy pun suka jugak bab mencadangkan ni... tp rasanyer mmg berbaloi jika diikuti, since kita ada kolum biz, aper kata RG buat aktiviti jualan utk geng RG... rasa sy ramai geng RG yg kaki biz termasuk sy... disamping kita dpt berkenalan dpt juga memperpanjangkan silaturrahim n membantu side income kita serta group RG sendiri... at least dpt sedikit dana dr hasil aktiviti kite tu...

Mishal Abdul

Posts : 13
Join date : 2009-10-31
Age : 42

View user profile http://www.healthbuilders.com.my

Back to top Go down

Re: Apa kata kita buat...

Post  Sponsored content Today at 2:07 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum