My Favourite

View previous topic View next topic Go down

My Favourite

Post  ajay on Mon Nov 02, 2009 7:32 am

Banyak lah jika nak diceritakan.....
Tido pun salah satu darinya gak....
Hobi setakat ni memancing.....bila ada kelapangan akan turun pantai mancing....just hobi biasa je...

jika sesiapa ada hobi memancing tu leh lah kongsi kongsi bersama....

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Memancing????

Post  budak_sanggang on Mon Nov 02, 2009 8:28 am

Nak memancing mai datang rumah abi di Temerloh... rumah di mana abi dilahirkan betul2 di hadapan Sungai Pahang... tapi abi sendiri tak minat sangat ahahaha... Cuma kalau nak temankan boleh kot. Huhu

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

Bunga telor

Post  Merahsaga/Acik on Mon Nov 02, 2009 11:42 am

Assalammualaikum wbt,


hehe, hobi acik suka buat bunga telor...tu kira bunga pahar laa.. sesekali ambil upah buat untuk kawan, tapi selalunya buat untuk perkawinan anak ponakan.

nak buat satu blog laa.. utk hobi tu..tapi tak siap siap... anak bujang penah bersuara suruh buat blog, mana tau ada rezeki leh buat business on line... tapi acik tak berapa berani lagi....

Merahsaga/Acik

Posts : 5
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  aren on Mon Nov 02, 2009 1:12 pm

ajay wrote:Banyak lah jika nak diceritakan.....
Tido pun salah satu darinya gak....
Hobi setakat ni memancing.....bila ada kelapangan akan turun pantai mancing....just hobi biasa je...

jika sesiapa ada hobi memancing tu leh lah kongsi kongsi bersama....


salam bro...
pegi mancing katne?
nak join bley...
sei org phg (kuantan) tp skrg nie duk keje kat jlebu ngri smbln...
klu mancing pantai kat area mana?
klu mancing kolam? kat jlebu nie ada kolam byr.. ikan bsr2 gak la..
kat sni byk depa maen tongsan n patin..
cmner?

aren

Posts : 25
Join date : 2009-11-01
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  juhana_jiha on Mon Nov 02, 2009 2:02 pm

budak_sanggang wrote:Nak memancing mai datang rumah abi di Temerloh... rumah di mana abi dilahirkan betul2 di hadapan Sungai Pahang... tapi abi sendiri tak minat sangat ahahaha... Cuma kalau nak temankan boleh kot. Huhu

jgn pancing ikan mulut merah dah... cheers Wink Razz Mad

juhana_jiha

Posts : 68
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  ajay on Tue Nov 03, 2009 3:42 pm

aren wrote:
ajay wrote:Banyak lah jika nak diceritakan.....
Tido pun salah satu darinya gak....
Hobi setakat ni memancing.....bila ada kelapangan akan turun pantai mancing....just hobi biasa je...

jika sesiapa ada hobi memancing tu leh lah kongsi kongsi bersama....


salam bro...
pegi mancing katne?
nak join bley...
sei org phg (kuantan) tp skrg nie duk keje kat jlebu ngri smbln...
klu mancing pantai kat area mana?
klu mancing kolam? kat jlebu nie ada kolam byr.. ikan bsr2 gak la..
kat sni byk depa maen tongsan n patin..
cmner?

saya asal melaka...saya besa mancing kat pantai area melaka jer.....
kolam tu kawe tak reti nak main la.....jelebu ngan PD jauh ke bro?...
klu tuan dtg ke melaka tu mau mancing roger roger lah kawe....
insyaAllah ada masa sama kita mancing....

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  ajay on Tue Nov 03, 2009 3:45 pm

juhana_jiha wrote:
budak_sanggang wrote:Nak memancing mai datang rumah abi di Temerloh... rumah di mana abi dilahirkan betul2 di hadapan Sungai Pahang... tapi abi sendiri tak minat sangat ahahaha... Cuma kalau nak temankan boleh kot. Huhu

jgn pancing ikan mulut merah dah... cheers Wink Razz Mad


kalu nak mancing ikan merah...tapi yg ter kene mata pancingnya ikan mulut merah lak camner tu?...hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Jom mancing....

Post  budak_sanggang on Tue Nov 03, 2009 4:17 pm

Salam... jom mancing kat kg dah le huhu. Ada ikan merah ada mulut merah. Macam2 ada. Ahaksssssss bounce

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  ajay on Tue Nov 03, 2009 5:03 pm

budak_sanggang wrote:Salam... jom mancing kat kg dah le huhu. Ada ikan merah ada mulut merah. Macam2 ada. Ahaksssssss bounce

abi klu nak mancing ikan merah boleh bawak org umah...tapi klu nak mancing ikan mulut merah kene gi sowang sowang nie...hehe...

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  pokoksena85 on Wed Nov 04, 2009 9:18 am

memancing ye..
mancing kat pasar borong je leh tak..

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  aren on Wed Nov 04, 2009 4:28 pm

kat pasar borong bt pe?

xde feel....

kat jelebu nie byk tol kolam mancing...
tp gua lgsg x makan ikan.. hya minat mancing sbb nak release tension n luangkan masa dr bt bnda yg xpekdah...

gua plg sker mancing kat pantai...
silap2 naik pari... perghh.....

so, sape yg kaki mancing tu, ajak2 la gua...
da la gua duk merantao kat jelebu nie snsorg.. xder kawan lg....

aren

Posts : 25
Join date : 2009-11-01
Age : 32

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  ajay on Wed Nov 04, 2009 5:00 pm

aren wrote:kat pasar borong bt pe?

xde feel....

kat jelebu nie byk tol kolam mancing...
tp gua lgsg x makan ikan.. hya minat mancing sbb nak release tension n luangkan masa dr bt bnda yg xpekdah...

gua plg sker mancing kat pantai...
silap2 naik pari... perghh.....

so, sape yg kaki mancing tu, ajak2 la gua...
da la gua duk merantao kat jelebu nie snsorg.. xder kawan lg....


waa....best tu kalu aku ikut kau mancing kan...bila kau dpt ikan kau bg lah kat aku...pasal kau tak mkn ikan kan...hehe...itu mcm meh kita set kan time mancing sekali....

saya pun minat mancing gak nie...reel dah lama tak kene air nie....
apa kata bro aren kita gi mancing kat pantai PD nak tak?....

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  halismy on Fri Nov 06, 2009 5:40 am

pokoksena85 wrote:memancing ye..
mancing kat pasar borong je leh tak..

lol! huhuhuhu.....kat situ jgn cakap la....seme ada, bukan setakat merah jer...yg tak der kala pun ada.... lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  ajay on Sat Nov 07, 2009 11:11 pm

halismy wrote:
pokoksena85 wrote:memancing ye..
mancing kat pasar borong je leh tak..

lol! huhuhuhu.....kat situ jgn cakap la....seme ada, bukan setakat merah jer...yg tak der kala pun ada.... lol!

bro, klu takde kaler tu camner ekkk...hitam pun kaler gak tu...hehehe Laughing Laughing

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: My Favourite

Post  Sponsored content Today at 12:35 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum