HPA Online

View previous topic View next topic Go down

HPA Online

Post  ajay on Mon Nov 02, 2009 12:49 am

At least ni bukan lah website saya...
tapi saya joint HPA under depa dan bertujuan mahu kembangkan penjualan dan penggunaan sendiri produk HPA secara grouping...bergerak secara sendiri pun boleh, tapi bergerak secara berkumpulan nie mudah sket.
Dan marilah kita rebut peluang sebagai pengguna dan pengedar HPA sendiri...

Dengan tuan tuan register sebanyak rm30 sahaja dan tuan tuan menukar barangan dlm rumah tuan tuan dengan produk dari HPA ini bukan sahaja tuan tuan memilih untuk barangan yang halal dan suci bahkan tuan tuan membantu mengembangkan ekonomi umat islam.

Kenapa KFC,McD, Pizza Hut dan lain lain maju dan bertambah dan banyak keuntungan?kerana ramai org membeli @ mkn kat situ...cuba kita lihat satu masa hari tu org boikot gi kat McD kesan dia memang nyata tu...

Sekarang HPA pun ada fried chicken sendiri dikenali sebagai Radix Fried Chicken (RFC)...dan ada jugak Radix Chicken House (RCH) dan ayamnya sendiri dari pemeliharaan dehingga ke sembelihan dijamin halal. Ayamnya ayam organik bukan ayam suntik...Terlupa pulak Pizza pun dah ada keluaran HPA....
Cuma kedainya agak kurang sedikit pasal baru nak naik....
antara yang terdapat di kedah,perlis dan keluang yang saya tahu dah beroperasi....dan kat melaka bakal menjelma nanti...dlm proses....

So try try lah tengok kat sini yer....

http://hpa-online.net/?id=ija82

kalau tuan tuan pergi ke mana mana kaunter yg jual HPA tuan tuan bakal kene bayar RM30 untuk jadi ahli.Banyak kelebihan ahli ni....
Akan tetapi jika tuan register kat website ni pun tetap RM30 jugak,tak ambil untung mana pun...dan penghantarannya juga percuma kosnya.....cuma website dibina dengan niat nak bergerak secara kumpulan....


P/s: pikir pikirkanlah yer....hari hari kita makan KFC,McD,Pizza Hut sdap ker?....

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: HPA Online

Post  pokoksena85 on Thu Nov 12, 2009 11:11 am

klu beli online..leh dpt harga ahli ker?

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: HPA Online

Post  ajay on Thu Nov 12, 2009 5:18 pm

pokoksena85 wrote:klu beli online..leh dpt harga ahli ker?


kalu hang beli kat aku je dpt rega ahli tu....hehe

ena, hpa online bukan jual produk pun......just nak kembangkan group jer....bergerak secara kumpulan.... Smile

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: HPA Online

Post  Sponsored content Today at 8:43 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum