TERATAK UNTUK SEMUA....

View previous topic View next topic Go down

TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  ajay on Sat Nov 14, 2009 12:40 pm

Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

dan apa kata ngkorang masuk sini je utk berborak sampai bila bila....
aku dah pieling teratak nie dgn kuat....
ngkorang jgn risau...tak runtuhnya.....hehe

MARI MARI MARI.....

mcm mcm ada....

kasut ada selipar ada...
baju ada seluar pun ada....
barang dapur ada....
semuanya lah....


MARI LAH SINI SEMUAaaaaa....hehe Very Happy

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  pokoksena85 on Sat Nov 14, 2009 2:05 pm

wah..ajay dah buka umah baru la yee..
nie mcna nk menyinggah dulu... cheers cheers

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  ajay on Sat Nov 14, 2009 2:17 pm

pokoksena85 wrote:wah..ajay dah buka umah baru la yee..
nie mcna nk menyinggah dulu... cheers cheers

nie utk semua lah ena....

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  halismy on Tue Nov 17, 2009 10:07 am

ajay wrote:
pokoksena85 wrote:wah..ajay dah buka umah baru la yee..
nie mcna nk menyinggah dulu... cheers cheers

nie utk semua lah ena....

biar betul ko nie.....nantikan ngan forum2 nie skali habis disunamikan lol! lol! lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  halismy on Tue Nov 17, 2009 10:38 am

halismy wrote:
ajay wrote:
pokoksena85 wrote:wah..ajay dah buka umah baru la yee..
nie mcna nk menyinggah dulu... cheers cheers

nie utk semua lah ena....

biar betul ko nie.....nantikan ngan forum2 nie skali habis disunamikan lol! lol! lol!

opsss....aku reply silap thread nie, tp aku ko faham la tu..... lol! lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  juhana_jiha on Fri Nov 20, 2009 8:34 am

ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

juhana_jiha

Posts : 68
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

teratak utk semua

Post  ONEna on Fri Nov 20, 2009 6:29 pm

ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

dan apa kata ngkorang masuk sini je utk berborak sampai bila bila....
aku dah pieling teratak nie dgn kuat....
ngkorang jgn risau...tak runtuhnya.....hehe

MARI MARI MARI.....

mcm mcm ada....

kasut ada selipar ada...
baju ada seluar pun ada....
barang dapur ada....
semuanya lah....


MARI LAH SINI SEMUAaaaaa....hehe Very Happy

baju hujan satu..ngn boot skali ya

ONEna

Posts : 76
Join date : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  pokoksena85 on Sat Nov 21, 2009 12:27 pm

ni ena menyinggah lg nie

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  halismy on Sun Nov 22, 2009 2:31 am

juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  juhana_jiha on Mon Nov 23, 2009 2:01 pm

halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

tu la pasal... huhuhu ada jugak yang macam gitu... apepun layanzzz je lah Very Happy

juhana_jiha

Posts : 68
Join date : 2009-11-02

View user profile

Back to top Go down

teratak untuk semua

Post  ONEna on Mon Nov 23, 2009 2:25 pm

halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit

ONEna

Posts : 76
Join date : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

panjang cerita......

Post  halismy on Mon Nov 23, 2009 3:37 pm

ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  ajay on Wed Dec 02, 2009 1:37 am

halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


wah wah....nie kuat makan ke kuat mentekedarah nie....hehehe Laughing Laughing

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  halismy on Wed Dec 02, 2009 8:41 am

ajay wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


wah wah....nie kuat makan ke kuat mentekedarah nie....hehehe Laughing Laughing

kwang3......musim hujan nie ......mcm2 ada lol! lol! lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

re:teratak kena hujan

Post  ONEna on Wed Dec 02, 2009 11:19 am

halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


hujan2 ni sdap pekena ubi kayu ngn kelapa parut..or ubi ngn gula..ubi tu baik utk kesihatn.. Very Happy cherry

ONEna

Posts : 76
Join date : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  halismy on Fri Dec 04, 2009 3:11 pm

ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


hujan2 ni sdap pekena ubi kayu ngn kelapa parut..or ubi ngn gula..ubi tu baik utk kesihatn.. Very Happy cherry

den kalah laei ngan misi nie....apo2 mesti baik tok kesihatan .... den suspek betoil farao afro lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

alahai anak omak

Post  ONEna on Fri Dec 04, 2009 4:02 pm

halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


hujan2 ni sdap pekena ubi kayu ngn kelapa parut..or ubi ngn gula..ubi tu baik utk kesihatn.. Very Happy cherry

den kalah laei ngan misi nie....apo2 mesti baik tok kesihatan .... den suspek betoil farao afro lol!


suspek nape lak..dah itu je mende yg den tau..yor lo tkkn eden nk citer psl bdk skolah.psl engin or psl elektrik kot..hehe Evil or Very Mad Rolling Eyes

ONEna

Posts : 76
Join date : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  halismy on Fri Dec 04, 2009 4:07 pm

ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


hujan2 ni sdap pekena ubi kayu ngn kelapa parut..or ubi ngn gula..ubi tu baik utk kesihatn.. Very Happy cherry

den kalah laei ngan misi nie....apo2 mesti baik tok kesihatan .... den suspek betoil farao afro lol!


suspek nape lak..dah itu je mende yg den tau..yor lo tkkn eden nk citer psl bdk skolah.psl engin or psl elektrik kot..hehe Evil or Very Mad Rolling Eyes

pasal lektrik kor blackout kor leh tanya ajay.... cyclops cyclops cyclops

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  ajay on Sat Dec 05, 2009 5:37 pm

halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
juhana_jiha wrote:
ajay wrote:Haaa.....
aku sajer je buat kan teratak ni utk orang ramai berbual....
untuk ngkorang semua tak kacau teratak yg abi buatkan utk khas je utk juhana jiha.....

Very Happy

lahai ape citer nih.... Laughing Laughing

kena buka citer baru la pulak.... study study Very Happy

Citer apa tu..story mory skit


nak story bleh....tp kena ada radix koko, roti kaya, popia pun bleh gak blasah time hujan seme main blasah jer..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes


hujan2 ni sdap pekena ubi kayu ngn kelapa parut..or ubi ngn gula..ubi tu baik utk kesihatn.. Very Happy cherry

den kalah laei ngan misi nie....apo2 mesti baik tok kesihatan .... den suspek betoil farao afro lol!


suspek nape lak..dah itu je mende yg den tau..yor lo tkkn eden nk citer psl bdk skolah.psl engin or psl elektrik kot..hehe Evil or Very Mad Rolling Eyes

pasal lektrik kor blackout kor leh tanya ajay.... cyclops cyclops cyclops


aha....saper nak wiring rumah dia atau rewiring pun boleh kasik upah sama saya....murah murah saya kasik kira....hehe iklan sket eh halim....hehe Cool Cool

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: TERATAK UNTUK SEMUA....

Post  Sponsored content Today at 8:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum