selamat berkenalan

View previous topic View next topic Go down

selamat berkenalan

Post  faezahyatie on Thu Nov 05, 2009 8:12 pm

salam perkenalan n salam merapatkan ukhuwah untuk warga rg.. sunny

panggil je la saya faiz.tp klu nak panggil yatie pun blh..x kisah la mana2 pun.

faezahyatie

Posts : 7
Join date : 2009-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  halismy on Thu Nov 05, 2009 8:24 pm

faezahyatie wrote:salam perkenalan n salam merapatkan ukhuwah untuk warga rg.. sunny

panggil je la saya faiz.tp klu nak panggil yatie pun blh..x kisah la mana2 pun.


salam perkenalan jua dr saya halismy....harap2nya begitulah yer ...rapat2kanlah ukhuwah sesama kita ... study

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  pokoksena85 on Sat Nov 14, 2009 2:12 pm

salam kenala yeee faiz dr pokoksena85 aka mazlina
hepi posting yeee cheers cheers flower

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  ajay on Sat Nov 14, 2009 2:30 pm

faezahyatie wrote:salam perkenalan n salam merapatkan ukhuwah untuk warga rg.. sunny

panggil je la saya faiz.tp klu nak panggil yatie pun blh..x kisah la mana2 pun.


ish ish ish...mula mula baca terbaca Faiz.....ingatkan lelaki daaa....sekali habis baca ujungnya lak yatie.....
perempuan da upanya.....
boleh saya ingin mengurat tak?...hehe Smile

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  ajay on Sat Nov 14, 2009 2:31 pm

pokoksena85 wrote:salam kenala yeee faiz dr pokoksena85 aka mazlina
hepi posting yeee cheers cheers flower


hai ena, itu baru betul caranya nak kenalkan diri.....tak kan lah org nak panggil ena ni pokok sena lak.....nanti kan ena lak yg marah....hehehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  faezahyatie on Sat Nov 14, 2009 6:19 pm

nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka

faezahyatie

Posts : 7
Join date : 2009-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  ajay on Sun Nov 15, 2009 10:53 pm

faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  pokoksena85 on Mon Nov 16, 2009 11:11 am

ajay wrote:
faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

nk ngurot yee...
leh jd bapa angkat diorang dah tuuu Very Happy Very Happy

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  ajay on Tue Nov 17, 2009 1:08 am

pokoksena85 wrote:
ajay wrote:
faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

nk ngurot yee...
leh jd bapa angkat diorang dah tuuu Very Happy Very Happy


jadik bapak angkat watper?....hehe....jadik hero angkat leh ker?.....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  faezahyatie on Wed Nov 18, 2009 12:33 am

hah boleh la..mmg ada pun.kebetulan pulak setahun yg pompuan tu.tp nk tau dulu keje apa..doktor ke majistret ke..amboi dh mcm ibu mertuaku la pulak..

faezahyatie

Posts : 7
Join date : 2009-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  ajay on Thu Nov 19, 2009 4:09 pm

faezahyatie wrote:hah boleh la..mmg ada pun.kebetulan pulak setahun yg pompuan tu.tp nk tau dulu keje apa..doktor ke majistret ke..amboi dh mcm ibu mertuaku la pulak..

waa naper?...dulu ibu mertua hang mcm gitu ker?....

aku keje apa pendek kata satu KLIA nie punya elektrik aku controll....kalu aku nak kasik black out bila bila masa pun boleh.....tu yg dia kene bayar aku lebih tu......heheh

anak mu setahu eh.....
jaga dia baik baik ye mak....eh eh dah confirm ker?....hehe Laughing Laughing

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  faezahyatie on Thu Nov 19, 2009 8:55 pm

wa..tetiba panggil mak plk..yo la nak..hahaha.

ada plk..ibu mertuaku baik giler...bkn giler tau..citer ibu mertuaku la..pramlee punya.kan si sabariah punya amma nk menantu majistret,lawyer..

faezahyatie

Posts : 7
Join date : 2009-11-04

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  halismy on Sun Nov 22, 2009 2:42 am

ajay wrote:
faezahyatie wrote:hah boleh la..mmg ada pun.kebetulan pulak setahun yg pompuan tu.tp nk tau dulu keje apa..doktor ke majistret ke..amboi dh mcm ibu mertuaku la pulak..

waa naper?...dulu ibu mertua hang mcm gitu ker?....

aku keje apa pendek kata satu KLIA nie punya elektrik aku controll....kalu aku nak kasik black out bila bila masa pun boleh.....tu yg dia kene bayar aku lebih tu......heheh

anak mu setahu eh.....
jaga dia baik baik ye mak....eh eh dah confirm ker?....hehe Laughing Laughing

lain mcm jer nie.....ko buat sendiri jer lol! lol! lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  ajay on Wed Dec 02, 2009 1:44 am

faezahyatie wrote:wa..tetiba panggil mak plk..yo la nak..hahaha.

ada plk..ibu mertuaku baik giler...bkn giler tau..citer ibu mertuaku la..pramlee punya.kan si sabariah punya amma nk menantu majistret,lawyer..

aku pun lawyer gak tau....
lawyer buruk....hehehe Laughing Laughing


halim....buat sendiri apa daaa.....hehehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  halismy on Wed Dec 02, 2009 8:22 am

ajay wrote:
faezahyatie wrote:wa..tetiba panggil mak plk..yo la nak..hahaha.

ada plk..ibu mertuaku baik giler...bkn giler tau..citer ibu mertuaku la..pramlee punya.kan si sabariah punya amma nk menantu majistret,lawyer..

aku pun lawyer gak tau....
lawyer buruk....hehehe Laughing Laughing


halim....buat sendiri apa daaa.....hehehe

sendiri mau bikin la..... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Sleep Sleep

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

salam..

Post  ONEna on Wed Dec 02, 2009 11:42 am

ajay wrote:
pokoksena85 wrote:
ajay wrote:
faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

nk ngurot yee...
leh jd bapa angkat diorang dah tuuu Very Happy Very Happy


jadik bapak angkat watper?....hehe....jadik hero angkat leh ker?.....hehe

salam,sy pn nk tmpng skaki..nk jdi kakak angkt..leh ke?

ONEna

Posts : 76
Join date : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  halismy on Fri Dec 04, 2009 3:01 pm

ONEna wrote:
ajay wrote:
pokoksena85 wrote:
ajay wrote:
faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

nk ngurot yee...
leh jd bapa angkat diorang dah tuuu Very Happy Very Happy


jadik bapak angkat watper?....hehe....jadik hero angkat leh ker?.....hehe

salam,sy pn nk tmpng skaki..nk jdi kakak angkt..leh ke?

nampaknya seme nak jd angkat jer..... Idea Idea aku angkat semua la bleh lol! lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

angkat kaki

Post  ONEna on Fri Dec 04, 2009 4:07 pm

halismy wrote:
ONEna wrote:
ajay wrote:
pokoksena85 wrote:
ajay wrote:
faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

nk ngurot yee...
leh jd bapa angkat diorang dah tuuu Very Happy Very Happy


jadik bapak angkat watper?....hehe....jadik hero angkat leh ker?.....hehe

woit..tamaknyer..kwang2 Arrow sunny bounce

salam,sy pn nk tmpng skaki..nk jdi kakak angkt..leh ke?

nampaknya seme nak jd angkat jer..... Idea Idea aku angkat semua la bleh lol! lol!

ONEna

Posts : 76
Join date : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

angkat tangan lah pullok...

Post  ajay on Sat Dec 05, 2009 6:36 pm

ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
ajay wrote:
pokoksena85 wrote:
ajay wrote:
faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

nk ngurot yee...
leh jd bapa angkat diorang dah tuuu Very Happy Very Happy


jadik bapak angkat watper?....hehe....jadik hero angkat leh ker?.....hehe

woit..tamaknyer..kwang2 Arrow sunny bounce

salam,sy pn nk tmpng skaki..nk jdi kakak angkt..leh ke?

nampaknya seme nak jd angkat jer..... Idea Idea aku angkat semua la bleh lol! lol!


ok onena dah angkat kaki aku angkat tangang lah pulak ekk ....hehe cheers cheers

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  halismy on Sat Dec 05, 2009 8:39 pm

ajay wrote:
ONEna wrote:
halismy wrote:
ONEna wrote:
ajay wrote:
pokoksena85 wrote:
ajay wrote:
faezahyatie wrote:nak ngurat?hikhik..nnt saya tanya anak2 saya blh x ibu diorang kene ngorat..

wakakaka


ops....silap ayat ler....leh ke saya ingin ngurat anak pompuan awak....hehehe Laughing
yg setahun pun takper....hehe

nk ngurot yee...
leh jd bapa angkat diorang dah tuuu Very Happy Very Happy


jadik bapak angkat watper?....hehe....jadik hero angkat leh ker?.....hehe

woit..tamaknyer..kwang2 Arrow sunny bounce

salam,sy pn nk tmpng skaki..nk jdi kakak angkt..leh ke?

nampaknya seme nak jd angkat jer..... Idea Idea aku angkat semua la bleh lol! lol!


ok onena dah angkat kaki aku angkat tangang lah pulak ekk ....hehe cheers cheers

ader sape2 lg yg nak angkat ..... pakat mai sini...[img][/img]

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: selamat berkenalan

Post  Sponsored content Today at 2:08 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum