Gelanggi part of Jerantut Mariee...

View previous topic View next topic Go down

Gelanggi part of Jerantut Mariee...

Post  k'orok on Thu Nov 05, 2009 5:05 pm

Salam alaik..

Aku pulak dari felda kota gelanggi, lahir terengganu, besar kat pahang, belajar di merata2 kt malaysia termasuk kat malaysia timur, sekarang stay kat selangor..ahaks..kerja kilang ajerr, part time job, cari kenalan untuk memperkenal IT Solution, x kira ler besar mana projek korang, kami sedia membantuu menyelesaikan masalah IT anda. Apa yang ada mahu dan apa yang anda perlu dalam konteks IT Solution, kami sedia membantu...... Wink
Tapi kalau boleh network nie biarlah mereka2 yang terlibat ngan IT management, senang nak cerita dan wat bisnes...dan kalu kawan2 ader same bisnes..kita share2lahh..baru boleh compare harga, dah wat kerja, esok2, baru boleh compare quality kerja..x gitueee....

k'orok

Posts : 1
Join date : 2009-11-05

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelanggi part of Jerantut Mariee...

Post  halismy on Thu Nov 05, 2009 8:03 pm

waslamualaik.......moh ler sharing kat sini byk2 pasal IT..... study study

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Gelanggi...

Post  budak_sanggang on Thu Nov 05, 2009 9:29 pm

k'orok wrote:Salam alaik..

Aku pulak dari felda kota gelanggi, lahir terengganu, besar kat pahang, belajar di merata2 kt malaysia termasuk kat malaysia timur, sekarang stay kat selangor..ahaks..kerja kilang ajerr, part time job, cari kenalan untuk memperkenal IT Solution, x kira ler besar mana projek korang, kami sedia membantuu menyelesaikan masalah IT anda. Apa yang ada mahu dan apa yang anda perlu dalam konteks IT Solution, kami sedia membantu...... Wink
Tapi kalau boleh network nie biarlah mereka2 yang terlibat ngan IT management, senang nak cerita dan wat bisnes...dan kalu kawan2 ader same bisnes..kita share2lahh..baru boleh compare harga, dah wat kerja, esok2, baru boleh compare quality kerja..x gitueee....

Tak nak buat rombongan reramai geledah gua Kota Gelanggi ke... dengar kata best gok situ... huhu huaaaaaaaaaaaaaaaaa affraid affraid affraid affraid affraid affraid

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Gelanggi part of Jerantut Mariee...

Post  pokoksena85 on Sat Nov 14, 2009 2:10 pm

k'orok wrote:Salam alaik..

Aku pulak dari felda kota gelanggi, lahir terengganu, besar kat pahang, belajar di merata2 kt malaysia termasuk kat malaysia timur, sekarang stay kat selangor..ahaks..kerja kilang ajerr, part time job, cari kenalan untuk memperkenal IT Solution, x kira ler besar mana projek korang, kami sedia membantuu menyelesaikan masalah IT anda. Apa yang ada mahu dan apa yang anda perlu dalam konteks IT Solution, kami sedia membantu...... Wink
Tapi kalau boleh network nie biarlah mereka2 yang terlibat ngan IT management, senang nak cerita dan wat bisnes...dan kalu kawan2 ader same bisnes..kita share2lahh..baru boleh compare harga, dah wat kerja, esok2, baru boleh compare quality kerja..x gitueee....


sama la kita.. merata2 dah jalan nyer..
last2 keje kilang kat port klang ni gak nyer

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Gelanggi part of Jerantut Mariee...

Post  ajay on Sat Nov 14, 2009 2:36 pm

k'orok wrote:Salam alaik..

Aku pulak dari felda kota gelanggi, lahir terengganu, besar kat pahang, belajar di merata2 kt malaysia termasuk kat malaysia timur, sekarang stay kat selangor..ahaks..kerja kilang ajerr, part time job, cari kenalan untuk memperkenal IT Solution, x kira ler besar mana projek korang, kami sedia membantuu menyelesaikan masalah IT anda. Apa yang ada mahu dan apa yang anda perlu dalam konteks IT Solution, kami sedia membantu...... Wink
Tapi kalau boleh network nie biarlah mereka2 yang terlibat ngan IT management, senang nak cerita dan wat bisnes...dan kalu kawan2 ader same bisnes..kita share2lahh..baru boleh compare harga, dah wat kerja, esok2, baru boleh compare quality kerja..x gitueee....

oklah en cik k'orok....
nak panggil apa pun tak tahu coz tak perkenal kan nama nie yg susay....nickname pun susah nak eja dah....
ok selamat maju dengan bisnes IT anda.....
saya bukan dari bidang IT....
tapi mahu tanya kos semua org adalah sama bg saya....so semua org kene tanya oleh saya....
hehe

tuan ng korok nie saper namanya....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Gelanggi part of Jerantut Mariee...

Post  Sponsored content Today at 8:42 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum