Jom Minum dulu..

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Jom Minum dulu..

Post  enn on Wed Nov 04, 2009 3:11 pm

salam..

jom lawati web http://www.HRGroup2u.net/suhaniza81 untuk mengetahui lebih lanjut minuman kesihatan ini..

enn

Posts : 3
Join date : 2009-11-04
Age : 35

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Wed Nov 04, 2009 5:26 pm

enn wrote:salam..

jom lawati web http://www.HRGroup2u.net/suhaniza81 untuk mengetahui lebih lanjut minuman kesihatan ini..

mahal...
apa kata anda join ahli HPA...murah jer..baru RM30 utk daftar jadi ahli....
semua barangan dapur ada...bertukarlah ke barangan org islam...jadilah pengguna yg bijak...mari kita guna barang yang sahih kehalalanya dan suci...

sila lawati disini...

http://hpa-online.net/?id=ija82

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  halismy on Wed Nov 04, 2009 8:54 pm

ajay wrote:
enn wrote:salam..

jom lawati web http://www.HRGroup2u.net/suhaniza81 untuk mengetahui lebih lanjut minuman kesihatan ini..

mahal...
apa kata anda join ahli HPA...murah jer..baru RM30 utk daftar jadi ahli....
semua barangan dapur ada...bertukarlah ke barangan org islam...jadilah pengguna yg bijak...mari kita guna barang yang sahih kehalalanya dan suci...

sila lawati disini...

http://hpa-online.net/?id=ija82

apa gaduh2.....dua2pun aku x jadi ahli......tp dlm byk2 kopi yg aku try setakat nie la, kopi radix yg paling best...... What a Face

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Thu Nov 05, 2009 9:58 am

halismy wrote:
ajay wrote:
enn wrote:salam..

jom lawati web http://www.HRGroup2u.net/suhaniza81 untuk mengetahui lebih lanjut minuman kesihatan ini..

mahal...
apa kata anda join ahli HPA...murah jer..baru RM30 utk daftar jadi ahli....
semua barangan dapur ada...bertukarlah ke barangan org islam...jadilah pengguna yg bijak...mari kita guna barang yang sahih kehalalanya dan suci...

sila lawati disini...

http://hpa-online.net/?id=ija82

apa gaduh2.....dua2pun aku x jadi ahli......tp dlm byk2 kopi yg aku try setakat nie la, kopi radix yg paling best...... What a Face

apa lah hang nie halismy....tu pun gaduh ker?...
hang nie tahu baca keadaan ke tak?...
hang ni sekolah ke tak?...

itu bukan gaduh lah.....len kali baca betul betul....aku tak cakap pun tu produk tak bagus....utk pengetahuan kau lah kan gadus tu....eh tak payah aku nak terangkan lah......ko pun lepasan sekolah gak....

tapi lg satu aku mahu kasik kau celik sket.....

hang kata hang nie suka minum kopi radix kan?...so kalu hang tak jadik ahli hang minum kat kedai secawan baper?...tak ke dlm rm1.5 dan ke atas....ada kedai jual rm2 tau...mcm rega tonkat ali gak....kau tahu tak dia untung baper?....

hangpa jd ahli baru rm30.....
pastu beli kopi radix dlm 32 sachet baru RM26... baru RM0.81 utk satu jer...
kalu bukan jadi ahli dlm 32 sachet baru rm32...so satu baru sehinggit....tapi kedai jual rm1.50 dan keatas...silap silap dia boleh jual dlm rm2.....so org kedai untuk dah rm0.50 ke sehinggit.....

aku masa lom jd ahli dulu pun dah beli paket kopi radix tu dgn rege rm32 utk 32 paket...kira stok sebulan lah nie....pastu aku gi kedai aku cuma order mkn dan air panas kosong je(free tu)....saper mahu marah?..

so aku nak jimat utk diri aku jer....klu hangpa rasa dah byk duit tu takpe lah.......lgpun hangpa kan eksekutif, setakat nak minum 30 cawan sebulan kat kedai tu apa ada kisah kan....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  halismy on Thu Nov 05, 2009 10:04 am

Laughing Laughing Laughing
setakat ni la ajay: aku ngeteh minum kopi radix x pernah bayar lg....
seme member2 belanja....

lol! lol! lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Thu Nov 05, 2009 10:40 am

halismy wrote:Laughing Laughing Laughing
setakat ni la ajay: aku ngeteh minum kopi radix x pernah bayar lg....
seme member2 belanja....

lol! lol! lol!

waa untung la hang kan...ramai kawan yg sudi nak belanja....itu mcm lg untunggg....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  halismy on Thu Nov 05, 2009 10:54 am

ajay wrote:
halismy wrote:Laughing Laughing Laughing
setakat ni la ajay: aku ngeteh minum kopi radix x pernah bayar lg....
seme member2 belanja....

lol! lol! lol!

waa untung la hang kan...ramai kawan yg sudi nak belanja....itu mcm lg untunggg....hehe

itu la namanya rezeki......doa byk2 mintak murah rezeki, biar la yg halal yer.

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Thu Nov 05, 2009 11:20 am

halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:Laughing Laughing Laughing
setakat ni la ajay: aku ngeteh minum kopi radix x pernah bayar lg....
seme member2 belanja....

lol! lol! lol!

waa untung la hang kan...ramai kawan yg sudi nak belanja....itu mcm lg untunggg....hehe

itu la namanya rezeki......doa byk2 mintak murah rezeki, biar la yg halal yer.



tambahan ye sket en halismy...
tul tu kene doa kan utk murah rezeki.....TAPI....
solat jgn diabaikan....TAPI...
yang dah bersolat pun CUBALAH....Jaga sembahyang lah....
coz barang siapa dapat JAGA SEMBAHYANGNYA....Allah s.w.t akn beri 5 jaminan atasnya....
yg pertama sekali kat dunia ini Allah s.w.t beri Berkat Rezekinya.....kalau rezeki nya berkat apa kita nak risau keje siang malam lg kan....HANYA DENGAN JAGA SEMBAHYANG SAJER...

tpi org yg sembahyang dgn jaga sembahyang berbeza tau....org yg sembahyang masuk zohot kul 1pm...tapi kul 4 pun dia sembahyang jugak kan....org yg jaga sembahyang bg lelaki azan sahaja dah standby kat masjid @ surau surau.....bg perempuan lak sekadar kat rumah sahaja....



walahualam..

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  pokoksena85 on Thu Nov 05, 2009 12:04 pm

ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
enn wrote:salam..

jom lawati web http://www.HRGroup2u.net/suhaniza81 untuk mengetahui lebih lanjut minuman kesihatan ini..

mahal...
apa kata anda join ahli HPA...murah jer..baru RM30 utk daftar jadi ahli....
semua barangan dapur ada...bertukarlah ke barangan org islam...jadilah pengguna yg bijak...mari kita guna barang yang sahih kehalalanya dan suci...

sila lawati disini...

http://hpa-online.net/?id=ija82

apa gaduh2.....dua2pun aku x jadi ahli......tp dlm byk2 kopi yg aku try setakat nie la, kopi radix yg paling best...... What a Face

apa lah hang nie halismy....tu pun gaduh ker?...
hang nie tahu baca keadaan ke tak?...
hang ni sekolah ke tak?...

itu bukan gaduh lah.....len kali baca betul betul....aku tak cakap pun tu produk tak bagus....utk pengetahuan kau lah kan gadus tu....eh tak payah aku nak terangkan lah......ko pun lepasan sekolah gak....

tapi lg satu aku mahu kasik kau celik sket.....

hang kata hang nie suka minum kopi radix kan?...so kalu hang tak jadik ahli hang minum kat kedai secawan baper?...tak ke dlm rm1.5 dan ke atas....ada kedai jual rm2 tau...mcm rega tonkat ali gak....kau tahu tak dia untung baper?....

hangpa jd ahli baru rm30.....
pastu beli kopi radix dlm 32 sachet baru RM26... baru RM0.81 utk satu jer...
kalu bukan jadi ahli dlm 32 sachet baru rm32...so satu baru sehinggit....tapi kedai jual rm1.50 dan keatas...silap silap dia boleh jual dlm rm2.....so org kedai untuk dah rm0.50 ke sehinggit.....

aku masa lom jd ahli dulu pun dah beli paket kopi radix tu dgn rege rm32 utk 32 paket...kira stok sebulan lah nie....pastu aku gi kedai aku cuma order mkn dan air panas kosong je(free tu)....saper mahu marah?..

so aku nak jimat utk diri aku jer....klu hangpa rasa dah byk duit tu takpe lah.......lgpun hangpa kan eksekutif, setakat nak minum 30 cawan sebulan kat kedai tu apa ada kisah kan....hehe

siap bg rege lg nyer...setakat nie radix mmg best la..
klu kat umah mak ayah, sume adik beradik balik raya ker kena standby 2-3 paket yg besar tu sbb tiap2 pg minum radix..meh secawan

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Thu Nov 05, 2009 5:20 pm

ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Relax bro...

Post  budak_sanggang on Thu Nov 05, 2009 9:14 pm

halismy wrote:
ajay wrote:
enn wrote:salam..

jom lawati web http://www.HRGroup2u.net/suhaniza81 untuk mengetahui lebih lanjut minuman kesihatan ini..

mahal...
apa kata anda join ahli HPA...murah jer..baru RM30 utk daftar jadi ahli....
semua barangan dapur ada...bertukarlah ke barangan org islam...jadilah pengguna yg bijak...mari kita guna barang yang sahih kehalalanya dan suci...

sila lawati disini...

http://hpa-online.net/?id=ija82

apa gaduh2.....dua2pun aku x jadi ahli......tp dlm byk2 kopi yg aku try setakat nie la, kopi radix yg paling best...... What a Face

Realax Bro... abi join dua dua bukan dua dua tiga empat lima hahahaha... Janji nak bantu produk Muslim. Dua dua Muslim. Dan dua dua ada perbezaan dan keistimewaan memasing hahaha... Nak susu asli ambik hi goat. Mantop beb susu kambing. Mana nak dapek???? hi goat gok... Radix plak.. mana nak dapek??? HPA... gok...

Ok jangan gaduh2 ye... nak join ngan baipun boleh dua dua tu. Kwang kwnag kwang...


bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

budak_sanggang

Posts : 106
Join date : 2009-11-01
Age : 45
Location : Temerloh - Pekan - Kuala Pilah

View user profile http://higoat-2009.blogspot.com/

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  halismy on Thu Nov 05, 2009 9:17 pm

ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Sat Nov 07, 2009 10:58 pm

halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  halismy on Mon Nov 09, 2009 9:19 am

ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  pokoksena85 on Wed Nov 11, 2009 4:44 pm

ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

Very Happy
kopix radiz xtry lg daaa... coklat pun lum try lg nie..
nti2 la yee nk try gak nyer

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Wed Nov 11, 2009 7:52 pm

pokoksena85 wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

Very Happy
kopix radiz xtry lg daaa... coklat pun lum try lg nie..
nti2 la yee nk try gak nyer


abis tu apa yg ena try kan dr jd ahli tu daaa......try aiskrim je ker?...hehehe Laughing Laughing

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Wed Nov 11, 2009 7:53 pm

halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  halismy on Wed Nov 11, 2009 11:39 pm

ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

bounce bounce bounce bounce bounce bounce ok bro...nanti aku sampai aku call, kalau ko ada keje pun kena free jg tuk aku ..... cheers cheers cheers cheers

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  pokoksena85 on Thu Nov 12, 2009 9:06 am

halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

bounce bounce bounce bounce bounce bounce ok bro...nanti aku sampai aku call, kalau ko ada keje pun kena free jg tuk aku ..... cheers cheers cheers cheers

nk join jugak la...huhuh

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Thu Nov 12, 2009 3:36 pm

halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

bounce bounce bounce bounce bounce bounce ok bro...nanti aku sampai aku call, kalau ko ada keje pun kena free jg tuk aku ..... cheers cheers cheers cheers


ok takde halnya bro...u are welcome...

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Thu Nov 12, 2009 3:37 pm

pokoksena85 wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

bounce bounce bounce bounce bounce bounce ok bro...nanti aku sampai aku call, kalau ko ada keje pun kena free jg tuk aku ..... cheers cheers cheers cheers

nk join jugak la...huhuh


u are also welcome....meh lah dtg babe....jom kita minum minum...

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  halismy on Thu Nov 12, 2009 4:00 pm

pokoksena85 wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

bounce bounce bounce bounce bounce bounce ok bro...nanti aku sampai aku call, kalau ko ada keje pun kena free jg tuk aku ..... cheers cheers cheers cheers

nk join jugak la...huhuh

jom la ena minum sama2.....tak de halnya kan ajai..... bounce bounce bounce

halismy

Posts : 165
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  pokoksena85 on Thu Nov 12, 2009 4:10 pm

ajay wrote:
pokoksena85 wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

bounce bounce bounce bounce bounce bounce ok bro...nanti aku sampai aku call, kalau ko ada keje pun kena free jg tuk aku ..... cheers cheers cheers cheers

nk join jugak la...huhuh


u are also welcome....meh lah dtg babe....jom kita minum minum...

bagus2..ramai je ngalu2kan aku nie... cheers cheers farao

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  ajay on Thu Nov 12, 2009 5:26 pm

pokoksena85 wrote:
ajay wrote:
pokoksena85 wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:
halismy wrote:
ajay wrote:ena bukannya apa...sajer je nak tunjukkan beza kita minum kat kedai baper kita kene byr....dan kalu beli sendiri baper kita dpt save kan.....

waa....sumer sekali ke minum radix.....?...
tapi adik aku bg kopi radix dia kata rasa pahit....tp bila bg radix koko laju je habisnya....hehe

ajay : hantar akau satu saket....blum cuba lagi ni.... Laughing Laughing Laughing



eh eh...itu hari kata hari hari dpt minum radix free.....ni lom cuba lagi lak...mana satu betul nie?...hehe

yg blum cuba lg radix koko la.............kopi radix dah selalu pekena..... lol! lol! lol!


meh lah sini aku belanjo ko minum koko radix tu....nak kirim kat ko tak sure ler....hehe

bounce bounce bounce bounce bounce bounce ok bro...nanti aku sampai aku call, kalau ko ada keje pun kena free jg tuk aku ..... cheers cheers cheers cheers

nk join jugak la...huhuh


u are also welcome....meh lah dtg babe....jom kita minum minum...

bagus2..ramai je ngalu2kan aku nie... cheers cheers farao


tapi jgn lupa kan popia kegemaran saya tu ehhh..,.

ajay

Posts : 121
Join date : 2009-11-01

View user profile

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  pokoksena85 on Fri Nov 13, 2009 1:07 pm

alosla..xder hall..
setakat popia benda kecik je..huhu Very Happy

pokoksena85

Posts : 199
Join date : 2009-11-03

View user profile http://mazlina85.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Jom Minum dulu..

Post  Sponsored content Today at 8:40 pm


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum